Cookies

Cookie beleid

Media Consulting Group, als gegevensbeheerder, informeert de gebruikers over het gebruik van cookies. Wanneer een gebruiker onze website bezoekt, sturen we cookies die door de browser op het apparaat van de gebruiker worden opgeslagen. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door onze website worden verzonden; ze worden opgeslagen in de eindapparatuur van de gebruiker om vervolgens opnieuw naar de websites te worden verzonden tijdens de volgende bezoeken van de gebruiker aan onze website. De cookies die door onze website www.mediaconsultinggroup.nl worden verzonden, zijn alleen technische cookies en de voorafgaande toestemming van de gebruiker voor deze cookies is niet vereist.

Technische cookies

Technische cookies zijn cookies die uitsluitend worden gebruikt met het oog op “het uitvoeren van de verzending van een communicatie op een elektronisch communicatienetwerk, voor zover dit strikt noodzakelijk is voor de aanbieder van een dienst van de informatiemaatschappij die door de contractant of gebruiker uitdrukkelijk is aangevraagd. bieden de genoemde dienst. Ze worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden meestal rechtstreeks door de gegevensbeheerder of de websitebeheerder geïnstalleerd.

Ze kunnen worden onderverdeeld in drie categorieën:

browse- of sessiecookies: waarmee gebruikers kunnen navigeren en een website kunnen gebruiken (bijv. om items online te kopen of zichzelf te authenticeren om toegang te krijgen tot bepaalde secties;

analytische cookies: deze kunnen worden gelijkgesteld met technische cookies voor zover ze rechtstreeks door de websitebeheerder worden gebruikt om geaggregeerde informatie te verzamelen over het aantal bezoekers en het bezoekpatroon aan de website;

functionele cookies: waarmee gebruikers kunnen navigeren op basis van bepaalde vooraf bepaalde criteria, zoals taal of gekochte producten, met als doel de kwaliteit van de website te verbeteren ‘

De gebruiker erkent dat zijn voorafgaande toestemming niet vereist is om deze cookies te installeren en dat de daaropvolgende verzameling van persoonlijke gegevens essentieel is voor het gebruik van de website.

Tracking cookies

Het doel van tracking cookies die we kunnen gebruiken, is het volgende: de cookie die we installeren wordt gebruikt om de advertentieblootstelling van de gebruiker te volgen, om de zogenaamde “koopinteresse” van de gebruiker te definiëren. Het is uitsluitend gebaseerd op de vertoningen van onze advertenties op internet en de bezochte pagina’s van onze website. We kunnen deze cookies gebruiken om de volgende informatie bij te houden en op te slaan:

technische kenmerken van het gebruikte apparaat en de browser,

tijd van browsen,

URL doorzocht,

klikken op banners,

campagne-informatie,

klikken op knoppen op onze website, en kenmerken over ingevulde formulieren.

Cookies uitschakelen en verwijderen

De meeste cookies hebben een vervaldatum. Dit betekent dat ze automatisch vervallen na een bepaalde periode en geen gegevens meer registreren over uw bezoek aan de website. Een andere optie is om de cookies handmatig te verwijderen voordat de vervaldatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser of ga naar https://kb.iu.edu/d/ahic.

U kunt het plaatsen van cookies voorkomen door de instellingen van uw browser aan te passen (raadpleeg de Help van uw browser voor meer informatie). Houd er rekening mee dat het uitschakelen van cookies invloed heeft op de functionaliteit van deze en vele andere websites die u bezoekt. Het uitschakelen van cookies zal meestal resulteren in het uitschakelen van sommige functies en bepaalde functies van deze site. Daarom wordt aanbevolen om cookies niet uit te schakelen.

Als u de installatie van de cookie accepteert door verder te surfen op de website, worden de gegevens die via de cookies worden verzameld, gebruikt met IT-technologie door de gegevensbeheerder, door de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en het beheer van de website, en in het algemeen door alle medewerkers (inclusief waar van toepassing medewerkers van derden, zoals wijzelf en andere onderaannemers) die betrokken zijn bij de werking en het beheer van de website. Al deze derde partijen zijn naar behoren aangesteld als gegevensverwerker. De lijst van onze gegevensverwerkers is op verzoek beschikbaar door een e-mail te sturen naar info@mediaconsultinggroup.nl.

Autoriteit Persoonsgegevens

Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Nederlandse autoriteit die verantwoordelijk is voor de bescherming van persoonsgegevens (Autoriteit Persoonsgegevens) tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.